Ydelser

Ydelser

NShealth tilbyder flere former for træning og behandling til alle niveauer og behov.

Personlig træning

  

Vil du gerne i gang med træning, men har svært ved at fastholde træningen? Har du brug for en der står ved siden af dig og hjælper med teknikken og samtidig motiverer dig?

  

Træning er sundt og godt for ens helbred. Det kan nogle gange være svært at gå i gang og fastholde motivationen. Det er derfor rigtig god idé at prøve et personligt træningsforløb hos mig, hvor vi sammen får oparbejdet et tillidsfuldt samarbejde. Jeg vil hjælpe dig igennem træningen og samtidig gøre det sjovt og motiverende.

Træningsprogrammering

  

Har du træningserfaring, men har brug for at få et struktureret og individualiseret træningsprogram specifikt til dig?

  

Når du først får fastlagt et skræddersyet program der passer til dine ambitioner og mål, vil det være meget nemmere at gennemføre. Der er mulighed for feedback undervejs i forløbet for, at sikre træningsprogrammet passer specifikt til dig

Fysioterapi

  

Har du smerter som påvirker dig i hverdagen? Har du brug for en fysioterapeut der kan hjælpe og vejlede dig med ovenstående og samtidig forbedre din livskvalitet?

  

Smerter kan være hæmmende for ens dagligdag og forringe livskvaliteten. Det er derfor vigtigt, at man kommer det til livs, så man kan komme tilbage til en normal hverdag. Jeg har bred erfaring fra egen klinik, hvor jeg har arbejdet med forskellige slags problematikker. Jeg vil udføre en grundig og struktureret undersøgelse og hjælpe dig med en en målrettet behandlingsplan.

Kontaktoplysninger NShealth.dk

Adresse:
co/ Nikolai Sherling Nilsson – NShealth.dk
Welcome Fitness, Philip Heymans Alle 17, 2900 Hellerup

Telefon: +45 28833300

Email: nikolai@nshealth.dk

Åbningstider

Mandag- Torsdag:
06:00 – 22:00

Fredag:
06:00 – 20:00

Lørdag – Søndag:
07:00 – 18:00

Følg NShealth.dk

Copyright © All Rights Reserved - NShealth.dk